Lyst til å slåss med sverd?

Bispeliden er en hærkampgruppe lokalisert i Trondheim. Ukentlig trener vi på å sloss med middelaldersverd i stål, og nå i høst åpner vi for nybegynnerkurs. Kurset er gratis og Bispeliden stiller med nødvendig kamputstyr, men vi anbefaler at deltakere tar med: vann, treningstøy, gode sko og eventuelt albue/knebeskyttere, tannbeskytter og susp.

Etter endt nybegynnerkurs får dere muligheten til å delta på våre ordniære treninger. Kurset gir en introduksjon av hærkamp, med fokus på bruk av ett-hånds sverd og skjold. Det vil i tillegg bli vist hvilke andre våpen som kan brukes i hærkamp, her er mulighetene mange!

Kursdager:
Mandag 4. september 20.00-22.00, Trondheim Spektrum, hall E1
Torsdag 7. september 20.00-22.00, Trondheim Spektrum, hall E1
Mandag 11. september 20.00-22.00, Trondheim Spektrum, hall E1
Torsdag 14. september 20.00-22.00, Trondheim Spektrum, hall E1

Er du eller kjenner du noen som er interessert i kurset så er det bare å hive seg på (eller dem på oss). Ved spørsmål, kontakt oss på facebook eller send mail til bispeliden(at)gmail.com. Håper på å se mange nye ansikter, “Winter is coming”

Bispeliden.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s